Λ. Ιωαννίδης: “Αν σέβεστε τον εαυτό σας και τον ρόλο σας, ακυρώστε την δράση για την διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας”



Η τοποθέτηση του Λευτέρη Ιωαννίδη σε συνέχεια της ανακοίνωσης της παράταξης “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” για τη δράση “Μαζί για την Κοζάνη”, που αφορά στη δωρεάν διανομή τροφίμων σε πολίτες.

“Αγαπητοί φίλοι της Παράταξης, Μαζί για την Κοζάνη σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Κοζάνη Τόπος να Ζεις και αν σέβεστε τον εαυτό σας και τον ρόλο σας, ακυρώστε την δράση για την διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας.

Θα ήθελα επίσης να γνωρίζετε πως θα είμαι κι εγώ στην “βεγγέρα” την Κυριακής το μεσημέρι στο Σιόποτο, όσο εσείς θα μοιράζετε πατάτες «χέρι με χέρι» σε δημότες του Δήμου μας.

Αξίζει να ξέρετε βέβαια πως η παράταξη “Κοζάνη Τόπος να ζεις” που ιδρύθηκε το 2010, και τόση ευκολία και αμετροέπεια προσπαθείτε να απαξιώσετε, έχει στο ενεργητικό της όλα αυτά τα χρόνια, δεκάδες κοινωνικές δράσεις στήριξης των συμπολιτών μας, όχι δράσεις ελεημοσύνης, αλλά πράξης και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανάδειξης ενός άλλο μοντέλου κοινωνικής στάσης και συμπροφοράς.

Πιο συγκεκριμένα και για να είστε και λίγο πιο ενημερωμένοι:

1. Μαζί με άλλους φορείς και οργανώσεις, ιδρύσαμε το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο που σιωπηρά και με σεβασμό στήριξε εκατοντάδες συμπολίτες μας στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

2. Οργανώσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε, συλλογή τροφίμων και αναγκαίων ειδών για συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα που το έχουν ανάγκη.

3. Διοργανώσαμε πλήθος κοινωνικών, εκδηλώσεων για να στηρίξουμε συλλογικότητα και οργανώσεις της περιοχής που βοηθάν συνανθρώπου μας που έχουν ανάγκη.

4. Κάθε χρόνο διοργανώσουμε εθελοντικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

5. Διακρίθηκε ως Δημοτική Αρχή το 2016, μαζί με την τοπική κοινωνία, για την επιτυχημένη αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης και έγινε πανελλήλιο θετικό παράδειγμα,.

Επειδή η αλαζονεία σας δεν έχει πάτο πραγματικά, αν σέβεστε τον ρόλο σας οφείλετε να ακυρώσετε την προσβλητική δράση και να διαθέσετε τις ποσότητες αυτές στο Συσσίτιο του Δήμου και σε άλλες οργανώσεις που με σεβασμό στηρίζουν άπορες οικογένειες εδώ και πάρα πολλά χρόνια

Τέλος, δεν είναι η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις αυτή που θίγει πρόσωπα και συνειδήσεις, αλλά η ίδια σας η συμπεριφορά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.