“Έκθεση Τοπικά Προϊόντα και Υπηρεσίες” στην Αιανή Κοζάνης – 21 & 22 Σεπτεμβρίου



Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής διοργανώνουν την Έκθεση Τοπικά Προϊόντα και Υπηρεσίες που θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου στην Αιανή, την ιστορική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης.

Η Έκθεση Τοπικά Προϊόντα και Υπηρεσίες στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, στις υπηρεσίες προώθησης, στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, στην τόνωση της αγοράς και στην εξωστρέφεια.

Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Έκθεση έχει την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης και της Δημοτικής Κοινότητας Αιανής.

Συμμετέχουν ο Σύνδεσμος Φιλίας Αιανής – Χισάρια – Αλέξινατς, ο Πολιτιστικός Συλλόγος Η Πρόοδος και ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής.

Στη φετινή έκθεση φιλοξενούνται αντιπροσωπείες από το Δήμο Λαυρίου, τον Δήμο Χισάρια Βουλγαρίας και τον Δήμο Αλέξινατς Σερβίας.

Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι Πρόεδροι Γεώργιος Φτάκας του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής
Ιωάννης Μητλιάγκας του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.