Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τριήμερη εκδρομή στην Αίγινα με τον Hermes Tours!



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ένα όμορφο και γεμάτο στιγμές ταξίδι στο νησί του Αργοσαρωνικού Κόλπου, την ξακουστή Αίγινα, απόλαυσαν οι εκδρομείς που επέλεξαν την πρόταση του ταξιδιωτικού γραφείου Hermes Tours, στις 13-15 Σεπτεμβρίου.
Το ταξίδι ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου από Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

17 ναυτικά μίλια νότια του Πειραιά, η πλώρη κοιτάει την Αίγινα. Οι εκδρομείς επιβιβάζονται στο πλοίο της γραμμής και το ταξίδι ξεκινά…. Οι γλάροι πεινασμένοι, με τον άνεμο συνοδεία, μια ωρίτσα στο κατάστρωμα, ένας καφές, φωτογραφίες, γνωριμίες και… έφτασες στον προορισμό σου!

Φτάνοντας στο λιμάνι της Σουβάλας, στο δεύτερο λιμάνι του νησιού, ένα γραφικό λιμανάκι με ψαρόβαρκες καλωσορίζε τους επισκέπτες στον ήρεμο και χαλαρό τόπο. Όσο προχωρούσε το πολυτελές πούλμαν του γραφείου, απολάμβανες πετρόχτιστα σπίτια και ξενοδοχεία, με χαρακτηριστικά χρώματα λευκό, θαλασσί, ενώ οι βουκαμβίλιες με το έντονο χρώματα τους τραβούσαν τα βλέμματα.

Οι εκδρομείς επισκέφθηκαν το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας όπου φυλάσσεται το λείψανο του Αγίου Νεκταρίου, τον αρχαιότερο κλασσικό ναό – τον Ναό της Αφαίας και το γυναικείο Μοναστήρι του Αγίου Μήνα, ενώ την περίοδο αυτή πραγματοποιείται στο νησί το 15ο Φεστιβάλ Φυστικιού, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους εκδρομείς να δοκιμάσουν τον γευστικότατο καρπό που κυριαρχούσε παντού σε γλυκές και αλμυρές “αμαρτίες”, σε καλλυντικά προϊόντα καθώς και σε παρασκευές cocktail.

Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι εκδρομείς είχαν την δυνατότητα να περπατήσουν στα σοκάκια της Αίγινας ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της. Παραδοσιακά παντοπωλεία, όμορφα παλιά σπίτια, μνημεία της Καποδιστριακής εποχής αλλά και πολλά cafés, ταβερνάκια, μπαράκια για ψώνια, χαλάρωση και διασκέδαση.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φυστικιού Αιγίνης, οι εκδρομείς παρακολούθησαν τις συναυλίες με την Ελένη Τσαλιγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής και την συναυλία με τον Γιώργο Θεοφάνους, μαζί με τους ταλαντούχους τραγουδιστές Όλγα Βενετσιάνου, Άρη Καμπανό και Νίκο Παπουτσή, προσφέροντας με τις μοναδικές τους ερμηνείες δύο αξέχαστες βραδιές στους θεατές.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με μια μικρή επίσκεψη στην Χαλκίδα.

Οι εκδρομές δεν τελειώνουν εδώ! Το ταξιδιωτικό γραφείο Hermes Tours, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα διοργανώνει οργανωμένες εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό και τη χειμερινή περίοδο!

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ

Για διακοπές και εκδρομές με ασφάλεια, άνεση και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες επιλέξτε HERMES TOURS!

 

 

 

 Hermes Tours, Ειρήνης 4 Κοζάνης & 25ης Μαρτίου & Πόντου Πτολεμαΐδα 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Κοζάνης: 2461 031613 & 24610 36613 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Πτολεμαΐδας: 24630 20280 &24630 21228

hermes-tours.gr 

Facebook: Hermes Tours

Instagram: hermes_tours.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.