Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης του έργου «Βελτίωση Υφιστάμενης Αγροτικής Οδού προς Παρεκκλήσι Οσίου Βαραδάτου»



Η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Βελτίωση Υφιστάμενης Αγροτικής Οδού προς Παρεκκλήσι Οσίου Βαραδάτου», προϋπολογισμού 87.666,20 ευρώ με Φ.Π.Α., σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού έργου στο Δήμο Σερβίων.

Η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Σερβίων, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», Παναγιώτη Αποστολίδη. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται κατά 15% από το Δήμο Σερβίων και κατά 85% από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στοχεύει στη βελτίωση της αγροτικής οδού μήκους 1.720 μέτρων, εξυπηρετώντας την πρόσβαση στο παρεκκλήσι Οσίου Βαραδάτου και ενισχύοντας παράλληλα την αγροτική υποδομή της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Αμανατίδη, για την αμέριστη στήριξή του και την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Δήμο μας. Η συνεργασία μας είναι καθοριστική για την ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση των υποδομών μας. Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, θα διευκολυνθεί η πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές και θα ενισχυθεί η τοπική παραγωγή».

Οι εργασίες περιλαμβάνουν χωματουργικές παρεμβάσεις, οδοστρωσία και ασφαλτικά, με στόχο την καλύτερη διέλευση οχημάτων σε έναν δρόμο ζωτικής σημασίας για τις τοπικές αγροτικές δραστηριότητες. Η βελτίωση της οδικής υποδομής θα διευκολύνει την πρόσβαση τόσο προς τις αγροτικές περιοχές όσο και προς τη λίμνη Πολυφύτου, συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη.

Το έργο θα εκτελεστεί βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωση και την πλήρη τήρηση των συμβατικών όρων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.