Τραγωδία στο Φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου



Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στο σημείο Πόρτες, στο Φαράγγι της Σαμαριάς όταν σημειώθηκε πτώση βράχου μετά από βροχή που έπεσε νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αλλοδαπή και ηλικίας περίπου 35 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες κατέληξε από αιμορραγία.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, Ευτυχία Πενταράκη, έφυγε μία πέτρα, χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο και έπεσε πάνω στο μηρό της άτυχης γυναίκας.

Ένας γιατρός τουρίστας που διέσχιζε το φαράγγι προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως η γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Η σορός της βρίσκεται κοντά στην έξοδο του φαραγγιού, κοντά στην Αγία Ρούμελη. Στο σημείο υπάρχουν υπάλληλοι του φορέα διαχείρισης του φαραγγιού και πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και περιμένουν να δουν με ποιον τρόπο θα μεταφερθεί.

Σημειώνεται ότι κάθε φορά που υπάρχει κάποια προειδοποίηση για κακές καιρικές συνθήκες το φαράγγι της Σαμαριάς κλείνει. Σήμερα δεν υπήρξε καμία τέτοια προειδοποίηση ενώ ο καιρός μέχρι και το πρωί έδειχνε ότι θα είναι ηλιόλουστος με λίγα σύννεφα.

www.ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.