ΕΠΣ Κοζάνης: «Δεν συνομιλούμε για το ποδόσφαιρο με όσους τους απαγορεύτηκε να ασχολούνται με αυτό»



Μετά από σειρά δημοσιευμάτων και «συνεντεύξεων» σε αμφιβόλου υπόστασης ΜΜΕ και «δημοσιογράφους», η ΕΠΣ Κοζάνης οφείλει να ενημερώσει για πολλοστή φορά τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού πως δεν μπαίνει στη διαδικασία να συνομιλεί με όσους έχουν καταδικαστεί με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα.
Είναι οι γνωστοί θαμώνες των δικαστικών αιθουσών που οι δικαστές τους επιβάλλουν κατά συρροή ποινές για συκοφαντική δυσφήμιση, άρα τα όσα λένε δεν έχουν απολύτως καμία σημασία για εμάς.
Απαλλάσσονται λόγο βεβαρυμμένου παρελθόντος…
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ συνεχίζουν να ασχολούνται μόνο με τα καθημερινά ζητήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Π.Ε. Κοζάνης, προσπαθώντας να διασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες που δίνουν τη ψυχή τους για το άθλημα.
Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, εκτελώντας την αποστολή μας και το πάθος μας για το ποδόσφαιρο, συμπορευόμενοι μόνο με όσους θέλουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και όχι με αυτούς που θέλουν να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Άλλωστε τους έχει απαγορευθεί ακόμα και αυτό…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.