Δεν θα αντέξει η Ίντερ, με παράδοση η Ντόρτμουντ



Επιτέλους οι βραδιές μας έχουν άρωμα και γεύση Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερη μέρα της νέας φορμάτ (League Phase) της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα. Το κουπόνι περιλαμβάνει παιχνίδια από το Λιγκ Καπ της Αγγλίας, καθώς και από αρκετά ακόμη ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και τη Νότια Αμερική. Διαβάστε παρακάτω τι παίζουμε σήμερα καθώς και πού θα βρείτε τις καλύτερες παμε στοιχημα προτασεις σημερα.

  1. Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ (22:00)

Ξεκινάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ από Βέλγιο μεριά, όπου η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Η Μπριζ επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια, καθώς πέρυσι έφτασε στους «4» του Κόνφερενς Λιγκ. Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά βρήκε πατήματα και επέστρεψαν τα χαμόγελα. Η Ντόρτμουντ πέρυσι έδωσε ρέστα και έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιθυμεί να δείξει ότι δεν ήταν πυροτέχνημα, με παράδοση στο Βέλγιο, όπου μετρά τέσσερις σερί νίκες και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Στόχος είναι να ξεκινήσει με νίκη και είναι στο χέρι της να τα καταφέρει. Πάμε στο διπλό που βρίσκεται σε απόδοση 2.07.

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ (22:00)

Τι να πει κανείς για αυτά που έχει καταφέρει η Μάντσεστερ Σίτι. 14η διαδοχική σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερα σερί πρωταθλήματα και παράλληλα ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη. Σούπερ ξεκίνημα εντός συνόρων και 4/4 νίκες. Η Ίντερ, αντίθετα, δεν τα πάει όπως θα ήθελε στη νέα σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Απολογισμός 2-2-0 και την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μίλαν. Θα προσπαθήσει να κάνει ότι και πριν από δύο χρόνια, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαν. Σίτι, όπου έπαιξε άμυνα και αντιστάθηκε. Μπορεί να αμυνθεί η Ίντερ, αλλά δύσκολα θα αντέξει. Επιλογή το combo «1 & Under 3,5» που πληρώνει 2.40.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.