Πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές»



Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου στις 7.30΄ το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Βελβεντού η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές». Συνδιοργανώτρια ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση απολαύσαμε τα μουσικά και φωνητικά σύνολα του συλλόγου, τα οποία πλαισιώθηκαν και χορευτικά.

Ακολούθησε γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.

Τα παιδιά έλαμψαν με τα τραγούδια τους, με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους και έδωσαν μια άλλη αίσθηση στο φθινοπωρινό βράδυ.

Ο σύλλογός μας, με την καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη εκδήλωση, έδειξε γι’ άλλη μια φορά ότι συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία μέσα στο χρόνο.

– Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου για την άριστη εμφάνιση στην εκδήλωση. Μας έδωσαν μεγάλη χαρά κι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη επιτυχία της. Να τα ευχηθούμε να είναι γερά, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

– Συγχαρητήρια στις δύο κοπέλες που πλαισίωσαν χορευτικά την εκδήλωση, κυρία Αλίκη Πιστιώλα και τη μαθήτριά της Αλίκη Τσούνη. Tις ευχαριστούμε που ήρθαν απ’ τα Γιάννενα για το σκοπό αυτό και τα κατάφεραν θαυμάσια.

– Τα καλύτερα λόγια και στους δασκάλους των παιδιών του συλλόγου μας: Παπά Αλεξάνδρα, Καλέα Λάζαρο και Λάσπα Βασίλη για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν.

– Να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την καλή συνεργασία που είχαμε και έχουμε. Άλλωστε ήταν και συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης.

– Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Βελβεντού για το στήσιμο της εξέδρας.

– Να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα εστίασης της κεντρικής πλατείας για την οικονομική ενίσχυση.

– Ευχαριστούμε το βουλευτή Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κο Κωνσταντινίδη Ευστάθιο, που μας τίμησε με την παρουσία του.

– Να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν το σύλλογο.

– Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μας τίμησε με την παρουσία του.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές».

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.