Η Spinoff INNORA του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κέρδισε τις εντυπώσεις την 88η ΔΕΘ



Δυναμική η παρουσία της Spinoff INNORA του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 88η ΔΕΘ.  H Spinoff INNORA κέρδισε τις εντυπώσεις, επιτυγχάνοντας να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και φορείς και για τις  στρατηγικές συνεργασίες που έχει πετύχει εως τώρα.

Το περίπτερο της Spinoff INNORA στην ΔΕΘ, επισκεφτήκαν πληθώρα εταιρειών του κλάδου της ενέργειας, νεοφυών επιχειρήσεων startups αλλά και άνθρωποι από τον ακαδημαϊκό χώρο. Το σημαντικό που προκύπτει από αυτές τις επαφές είναι ότι αναδύονται νέες ευκαιρίες και εξαιρετικά ποιοτικές συνεργασίες στο πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ηλεκτροκίνησης.

Η Ακαδημία ηλεκτροκίνησης,  το πιστοποιημένο από τη ΔΕΗ σεμινάριο εγκαταστατών σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και το επαγγελματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πάνω στα σύγχρονα ηλεκτρικά δίκτυα διανομής σε αποκλειστική συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, ήταν κάποια από τα θέματα που ζήτησαν να ενημερωθούν όσοι επισκέφτηκαν το εκθεσιακό περίπτερο της  Spinoff INNORA στην 88η ΔΕΘ.

Τα έργα της Spinoff INNORA αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, ενισχύουν την απασχόληση των νέων και αποτελούν μοχλό ανάπτυξης για τη Κοζάνη και την Δυτική Μακεδονία, ενισχύοντας τόσο τον τοπικό όσο και τον περιφερειακό και διεθνή ρόλο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.