Η δυναμική επιστροφή της Γιούβε και το «σφυροκόπημα» των Βαυαρών



Βραδιά «αστεριών», με τη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει σέντρα. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση άλλαξε φορμάτ και υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, με σκοπό όλες οι ομάδες να έχουν κίνητρο έως την τελευταία αγωνιστική. Ξεχωρίζουν τα ματς Μίλαν – Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγάρδη, ενώ το υπόλοιπο κουπόνι έχει έντονο αγγλικό «χρώμα», με παιχνίδια Λιγκ Καπ και Λιγκ Τρόφι. Δες παρακάτω τι παίζουμε σήμερα καθώς και πως να προστατευτείς από τις παρανομες στοιχηματικες εταιριες.

  1. Γιουβέντους – Αϊντχόφεν (19:45)

Η Γιουβέντους θα επιδιώξει να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει νέο τεχνικό από το καλοκαίρι τον Τιάγκο Μότα και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης φιλοξενεί την Αϊντχόφεν, ομάδα στα… μέτρα της που στερείται αριθμητικής επάρκειας στην άμυνα. Έδρα και δυναμική γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, ο άσος είναι στο 1.91.

  1. Μπάγερν Μονάχου – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (22:00)

Η Μπάγερν Μονάχου διατηρεί αήττητο σερί 40 αγώνων (36-4-0) σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, στο γήπεδό της έχει 20 νίκες στα 25 τελευταία ματς για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Με την ευκολία που σκοράρει στην εκκίνηση της σεζόν, δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο η νταμπλούχος Κροατίας Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία βρίσκεται τουλάχιστον δύο βήματα πίσω σε δυναμική. Περιμένουμε άνετη επικράτηση των Βαυαρών, οπότε στρεφόμαστε στο combo «1 & Over 3,5» στο 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.