Η ευκαιρία της Αντάλιασπορ και το δυνατό combo πάνω στην «Ένωση»



Μπορεί το σημερινό κουπόνι να έχει μειωμένο αριθμό παιχνιδιών, ωστόσο μελετώντας το πρόγραμμα βρίσκουμε ευκαιρίες. Στη Stoiximan Super League η 4η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος, ενώ αμφίρροπα ματς συναντάμε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλικό προετοιμασίας. Δείτε παρακάτω τι παίζουμε σήμερα καθώς και ποια είναι η βασικη στρατηγικη μπλακτζακ για σίγουρο κέρδος.

  1. Αντάλιασπορ – Αδάνα Ντεμίρσπορ (20:00)

Συνεχίζουμε με πρόταση από την Α’ Τουρκίας. Η Αντάλιασπορ προσπαθεί να συνέλθει μετά τη βαριά ήττα με 5-2 που υπέστη από την Μπασακσεχίρ. Πρωταρχικός της στόχος είναι να μείνει μακριά από σενάρια υποβιβασμού, ενώ «τρέχει» για ενίσχυση καθώς βρέθηκε λύση και αποσύρθηκε το εμπάργκο μεταγραφών. Πιστεύουμε πως της παρουσιάζεται ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες αφού αντιμετωπίζει ίσως τη χειρότερη ομάδα της Λίγκας, την Αδάνα, η οποία έχει οικονομικά προβλήματα και απουσίες. Ποντάρουμε στον άσο του 1.80.

  1. ΑΕΚ – Βόλος (20:00)

Στη Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ αντέδρασε μετά την γκέλα με τη Λαμία, επιβλήθηκε 3-0 τον Λεβαδειακό και καραδοκεί στην κορυφή. Μάλιστα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν κέρδισαν, οπότε με νίκη θα τους πιάσει στους 10 βαθμούς. Υποδέχεται τον Βόλο, απέναντι στον οποίο μετράει 6 συνεχόμενες νίκες με 18-2 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να περιορίσουν τα επιθετικά ατού της «Ένωσης», συνεπώς θα προτιμήσουμε το combo «1 & Over 3,5» στο 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.