Κάνει σεφτέ η Ρόμα, ανοίγει ο ρυθμός στη «μάχη» της Τούμπας



«Πλούσιο» σε επιλογές το σημερινό κουπόνι, το οποίο συνοδεύεται με δυνατές «μάχες» σε πολλά μέτωπα. Στη Stoiximan Super League ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Ντέρμπι έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τότεναμ να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Από το υπόλοιπο «μενού» τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνουν τα ματς Λανς – Λυών και Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια σε Γαλλία και Ισπανία, αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω τι παίζουμε σήμερα καθώς και ποια είναι η πιο αξιοπιστη στοιχηματικη εταιρεια στην Ελλάδα.

  1. Τζένοα – Ρόμα (13:30)

Η Τζένοα εμφανίζεται βελτιωμένη στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο το γεγονός ότι παραχώρησε τους δύο καλύτερούς της επιθετικούς της αφαιρεί δυναμική. Μπορεί η αντίπαλός της, Ρόμα, να μην έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως ενισχύθηκε, πήρε χρόνο στη διακοπή και δείχνει ικανή να περάσει νικηφόρα από τη Γένοβα. Παίζουμε το διπλό στο 2.28.

  1. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, με τη δύναμη της έδρας, θα επιδιώξει να βάλει προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια τα καταφέρνει απέναντι στο «τριφύλλι». Το σύνολο του Λουτσέσκου μετράει 3/3 νίκες στην εκκίνηση κι έχει ήδη 5 βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό, που παίζει ένα ματς καθοριστικής σημασίας για τη σεζόν. Περιμένουμε το παιχνίδι να ανοίξει, συνεπώς θα στραφούμε στο Over 2,5 του 1.95.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.