Συγχαρητήριο του Δημάρχου Εορδαίας στον Μωυσή Φολτόπουλο για τη συμμετοχή του στον αγώνα Swiss Peaks 660 απόστασης 690 χιλιομέτρων



Ο Μωυσής Φολτόπουλος, ένας δικός μας αυτοδιοικητικός  άνθρωπος, καθώς είναι εκλεγμένο μέλος της κοινότητας Άρδασσας, ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία για να συμμετέχει στον αγώνα Swiss Peaks 660 απόστασης 690 χιλιομέτρων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις Ελβετικές Άλπεις στις 26 Αυγούστου 2024, με τον Μωυσή να καταλαμβάνει στην 5η θέση ανάμεσα σε 174 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Με αυτή του την επιτυχία έκανε περήφανη την Ελλάδα, τον Δήμο Εορδαίας και το χωριό του την Άρδασσα που τόσο πολύ αγαπά.

Εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των συμπολιτών μας θα ήθελα να τον συγχαρώ για τη μεγάλη του επιτυχία και να τον διαβεβαιώσω πως σε κάθε του αγώνα ο Δήμος Εορδαίας θα βρίσκεται δίπλα του αρωγός και συμπαραστάτης.

Συγχαρητήρια Μωυσή!

** Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, κατά την τελετή λήξης της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση από τον Δήμο Εορδαίας και την Κοινότητα Άρδασσας στον Μωυσή Φολτόπουλο στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.