Δήμος Γρεβενών: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού του Γρεβενίτη ποταμού



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού του Γρεβενίτη ποταμού σε όλο το μήκος του εντός της πόλης από τα συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών.

Οι εργασίες, περιλαμβάνουν απομάκρυνσης φερτών υλικών, κλαδιών και διαφόρων προσχώσεων και θα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση ροής των υδάτων.

Όπως τόνισε ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ρήγας Σκόδρας, οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας για τη συνεργασία τους αλλά και τους κατοίκους για τη κατανόησή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και της ΔΕΠΑΝ, με στόχο την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Διερεύνηση προσεγγίσεων διεπιστημονικού χαρακτήρα για την αποκατάσταση και ανάκαμψη της περιβαλλοντικής λειτουργίας του Γρεβενίτη ποταμού και της ενσωμάτωσής του στον αστικό ιστό».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.