Για το διπλό ο Ατρόμητος, γκολ στη Γερμανία



Σε γνώριμα μονοπάτια και λημέρια το κουπόνι, με πλήρη δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Επιλογές για όλες τις διαθέσεις και τα γούστα, με τις ομάδες να προσπαθούν και πάλι να βρουν βηματισμό, μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων. Στη συνέχεια θα δούμε τι παίζουμε σήμερα στο στοίχημα, ενώ εδώ θα βρείτε και free spins χωρίς κατάθεση Ελλάδα.

  1. Χόφενχαϊμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30)

Ξεκίνημα με Μπουντεσλίγκα, στην κλασσική ώρα του Σαββάτου η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ήττα με 3-1 πριν τη διακοπή για τη γηπεδούχο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ψάχνεται στην αρχή της σεζόν. Έπειτα από 35 ματς, η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε την ήττα. Θύτης η Λειψία, την κέρδισε εντός έδρας με 3-2. Υπάρχει πρόβλημα στις άμυνες και των δύο. Το πιο πιθανό σενάριο να δούμε γκολ και φάσεις. Θα πάμε με το combo G/G & Over 3,5 που πληρώνει 2.15.

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ (17:00)

Στη συνέχεια ασχολούμαστε με την Πρέμιερ της Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει πολύ ορεξάτη και τρομάζει κόσμο. 3/3, στην κορυφή και παράλληλα ο Χάαλαντ είναι από άλλο πλανήτη, σκοράροντας κατά ριπάς, έχοντας φτάσει ήδη τα 7 γκολ! Η Μπρέντφορντ ανέβασε στροφές μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ και βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα. Προφανώς η Σίτι το γκολ το έχει. Ικανή και η Μπρέντφορντ να απειλήσει, θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος κλικ εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.