Φονικό πεζοδρόμιο μέρος 2 :Και δεύτερο ατύχημα με πεζό εντός 2 ημερών στην 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη – Θα πρέπει να υπάρξουν τα χειρότερα για να παρέμβει ο Δήμος Κοζάνης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Άλλο ένα ατύχημα με διερχόμενο πεζό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, επί της οδού 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο, φαίνεται να γλίστρησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Διερχόμενος κόσμος που βρέθηκε στο σημείο, προσπάθησε να βοηθήσει την ηλικιωμένη γυναίκα,όπου όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, η ηλικιωμένη γυναίκα για αρκετή ώρα, φαίνεται να μην είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για χτύπημα στο κεφάλι ή ενδεχόμενη διάσειση .

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε και μετέφερε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης .

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί κίνδυνο για τους πεζούς, αφού καθημερινά σημειώνονται ατυχήματα, με το πιο πρόσφατο στις 10 Σεπτεμβρίου , όπου διερχόμενη γυναίκα είχε παρόμοιο ατύχημα και κατέληξε με κάταγμα στο πόδι και ένα ενδεχόμενο χειρουργείο .

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πολίτες, που πραγματοποιούν καθημερινά τις συναλλαγές του στο σημείο, απευθύνουν ερώτηση στο Δήμο Κοζάνης διαμέσου του KOZANILIFE.GR :

Καθημερινά υπάρχει ένα ατύχημα στο σημείο. Σήμερα η γυναίκα χτύπησε στο κεφάλι, χθες στο πόδι, θα πρέπει να υπάρξουν τα χειρότερα για να το επιδιορθώσει ο Δήμος Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.