Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κοζάνης από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης



Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις με την Δημοτική Αρχή τους τελευταίους μήνες όπου δεν είχε δοθεί λύση στο ευαίσθητο αυτό θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας  πραγματοποίησε  την Πέμπτη 12-9-2024  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης μπροστά από το Δημαρχείο.

Στην αρκετά μεγάλη προσέλευση  εργαζομένων όπου έδωσε το παρών και  ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε –Ο.Τ.Α. κ. Νίκος Τράκας, ο Δήμαρχος κ. Κοκκαλιάρης, δεσμεύτηκε ότι μέσα σε δεκαπέντε μέρες θα δοθούν (με την διαδικασία του εντέλλεσθε) τα βασικά Μ.Α.Π.  και σε ορίζοντα δύο μηνών θα αποτιμηθούν σε χρήμα τα Μ.Α.Π. του 2023.

Σε μία εποχή που στην περιοχή μας έχουν ανατραπεί τα πάντα, έχει αλλάξει συνολικά το κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο, είναι πολλοί λίγοι αυτοί  που διεκδικούν  και  συμμετέχουν με φυσική παρουσία σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Για αυτό το λόγο ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν (απογευματινή ώρα) στο κάλεσμα του Συλλόγου δείχνοντας   μ αυτό τον τρόπο εμπιστοσύνη , και διάθεση για  άλλες διεκδικήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.