Πήρε φόρα η Σπόρτινγκ, έτοιμη να αντιδράσει η Μπέτις



Επιστροφή στην κανονικότητα μετά το σύντομο διάλειμμα εξαιτίας των αγώνων των Εθνικών Ομάδων. Στη σέντρα ξανά σε γνώριμα λημέρια, με όλα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και με ένα ελκυστικό κουπόνι μπροστά μας.

  1. Μπέτις – Λεγανές (22:00)

Η Μπέτις αναμενόμενα γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 εκτός έδρας, άλλα απόψε είναι από τα ματς που πρέπει να πάρει. Η Λεγανές προέρχεται κι αυτή με τη σειρά της από ήττα, με 1-0 εντός έδρας από τη Μαγιόρκα κι έπειτα από κακή εμφάνιση. Ενισχύθηκε μεταγραφικά η Μπέτις, ανασυντάχθηκε και είναι έτοιμη να αντιδράσει. Η Λεγανές έχει κακή παράδοση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», καλή επιλογή το combo «1 & Over 1,5» σε απόδοση 2.25.

ΔΕΣ KI AYTO → Αυτό είναι το νέο elabet casino live

  1. Αρούκα – Σπόρτινγκ (22:15)

Κλείνουμε με την Πορτογαλία, όπου η Αρούκα υποδέχεται τη Σπόρτινγκ. Πολύ αδύναμο ξεκίνημα στη σεζόν για τη γηπεδούχο, με μια νίκη και τρεις ήττες έως τώρα απολογισμό. Αντίθετα, η Σπόρτινγκ είναι σαρωτική και τα λέει όλα ότι είναι η μοναδική ομάδα της λίγκας που έχει πάρει το απόλυτο των βαθμών έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και φυσικά είναι στην κορυφή. Ο Γκιοκέρες σκοράρει ακατάπαυστα στο ξεκίνημα της σεζόν και είναι το μεγαλύτερό της όπλο. Πάμε με το «2 & anytime Γκιοκέρες» που πληρώνει 1.75.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.