Επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Σερβίων



Στο Δημαρχείο Σερβίων βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπου είχε συζητήσεις με τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου και τους Αντιδημάρχους για την ψηφιακή ανάπτυξη της περιοχής.

Στις συνομιλίες συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Βουλευτής Νομού Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Ραφαηλίδης. Τα θέματα που εξετάστηκαν περιλάμβαναν στρατηγικές για την ενίσχυση της ψηφιακής υποδομής, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Υπουργός επισήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την επίτευξη των στόχων της ψηφιακής μετάβασης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός ψηφιακού μέλλοντος που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Δήμος Σερβίων ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη και την υποστήριξή του, εκφράζοντας την πρόθεσή του για περαιτέρω συνεργασία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.