«Τα Παρταλόπλα»: Μια οφειλόμενη απάντηση για τη συναυλία αφιέρωμα στον Μιχάλη Χανιώτη και ορισμένους δήθεν δημοσιογράφους…



Μια οφειλόμενη απάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄ «τα Παρταλόπλα» για τη συναυλία αφιέρωμα στον Μιχάλη Χανιώτη και ορισμένους δήθεν δημοσιογράφους…

Λοιπόν αγαπητέ κύριε Παναγιώτη Πλιάτσιο, αρχικά να πούμε ότι ο Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄ δεν είναι κανενός δημάρχου, έχει ιστορία 150 χρόνων !

Τώρα σε ορισμένα media, προτείνουμε πριν ανοίξουν το στόμα τους, πριν γράψουν οτιδήποτε έρθει στο μυαλό τους, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την έρευνά τους, να κάνουν αυτό που λέμε ρεπορτάζ, να γνωρίζουν και όχι να πετάνε λάσπη όπου βρουν.

Μιλάμε φυσικά για τη επιτυχημένη συναυλία στο ΔΑΚ, το σημαντικό αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη από την πόλη μας στον Μιχάλη Χανιώτη και για όσα πολύ προβληματικά έγραψαν και δημοσίευσαν μερικοί.

Να τα πάρουν όλα πίσω, να ζητήσουν δημόσια συγνώμη και να αλλάξουν τακτική μια για πάντα!

Αυτά που ξέρτι να τα ξιχάστι !

Γιατί αυτά που λέτε και γράφετε τα λέν σ’γκλάκα του καζάν οταν καρτεράν να ξεκαζανιάσν τ’ρακι

Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄ «τα Παρταλόπλα

Ο πρόεδρος
Γιάννης Σιδέρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.