Συνελήφθη αλλοδαπός στα Γιάννενα για κλοπή 2.500 ευρώ από σταβλική εγκατάσταση σε περιοχή των Γρεβενών



Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ως επιβάτης ΤΑΧΙ, σε περιοχή των Ιωαννίνων 

Χθες (11-09-2024) τις μεσημβρινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών ενημερώθηκαν για κλοπή χρηματικού ποσού -2.500- ευρώ από σταβλική εγκατάσταση, σε περιοχή των Γρεβενών, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού.

Μετά από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω κλοπή διαπράχθηκε λίγο νωρίτερα από 52χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διέφυγε με ΤΑΧΙ από την περιοχή των Γρεβενών, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας και Τροχαίας Γρεβενών για την σύλληψη του 52χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε ΤΑΧΙ, σε περιοχή των Ιωαννίνων και ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -2.365- ευρώ, το οποίο και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.