Σκοπιμότητα στο Κύπελλο Βραζιλίας



Τελευταία μέρα που το πρόγραμμα είναι πολύ «φτωχό». Ξεχωρίζουν οι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου Βραζιλίας, ενώ στο μπάσκετ, ο Άρης δίνει σπουδαίο φιλικό με την ενισχυμένη Χάποελ Τελ Αβίβ.

  1. Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάουλο (13/9, 03:45)

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει ισχυρό προβάδισμα μετά τη νίκη 1-0 επί της Σάο Πάουλο στο πρώτο ματς. Της αρκεί να μην ηττηθεί απόψε στο γήπεδό της για βρεθεί στα ημιτελικά. Μάλιστα, έχει σημαντικές επιστροφές παικτών, όπως του ηγέτη της, Χουλκ. Η Σάο Πάουλο αδικείται από το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και καλείται να κάνει την υπέρβαση σε ένα γήπεδο που δεν κέρδισε στις 8 τελευταίες επισκέψεις της (0-2-6). Έχοντας, λοιπόν, σύμμαχο και την παράδοση, θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στη γηπεδούχο. Καλυπτόμαστε από το combo «1Χ & Under 2,5» που βγάζει απόδοση 1.95.

ΔΕΣ KI AYTO → Εδώ θα βρεις τα Pame stoixima free spins

  1. Φλαμένγκο – Μπαΐα (13/9, 03:45)

Κι εδώ η γηπεδούχος έχει προβάδισμα μετά τη νίκη (1-0) στο πρώτο παιχνίδι. Η Φλαμένγκο ξεκινάει μια τριάδα αγώνων στο γήπεδό της με σημαντικό διακύβευμα. Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Βάσκο (16/9) για το πρωτάθλημα και την Πενιαρόλ (20/9) για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Μπαΐα θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα στο γήπεδό της. Ψάχνει νίκη στην έδρα της «Φλου», απ’ όπου έφυγε ηττημένη στις 7 τελευταίες επισκέψεις της. Η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το προβάδισμά της, δεν έχει πρόβλημα να το κάνει παίζοντας άμυνα. Το Under 2,5 θα είναι η επιλογή μας, που το συναντάμε στο 1.82.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.