Πολίτης εκφράζει την αγανάκτησή του για παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Κοζάνη



Πολίτης εκφράζει την αγανάκτησή του για παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Ρήγα Φεραίου και σε άλλες οδούς της Κοζάνης, που εμποδίζουν τη διέλευση πεζών, ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, καθώς και τους γονείς με τα καρότσια.

“Έχει ξεφύγει η κατάσταση επί της οδού Ρήγα Φεραίου και σε πολλές ακόμη οδούς στη πόλη της Κοζάνης. Καθημερινά παρκάρουν Ι.Χ. και φορτηγάκια πάνω στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν πεζοί, καρότσια και άνθρωποι με αναπηρικά αμαξίδια να περάσουν. Το απέναντι πεζοδρόμιο είναι ίσα ίσα για ένα πεζό και στο άλλο που χωράς, παρκάρουν.

Δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και ράμπες σε αυτή τη πόλη και στα λίγα που υπάρχουν θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιο εμπόδιο.

Κάδο, αμάξι, κολώνα, μηχανάκι. Δε φταίνε οι πεζοί, τα μωρά και οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες που δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και δημόσια πάρκινγκ.”

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πολίτης εκφράζει την αγανάκτησή του για παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Κοζάνη

  1. Δυστυχώς αν δεν αλλάξει η νοοτροπία, ότι κάποιοι έχουν μόνο δικαιώματα και οι περισσότεροι (λαός) μόνο ευθύνες. Δηλαδή αποποίηση ατομικών ευθυνών και ταυτόχρονα περιφρούρηση ατομικών δικαιωμάτων. Τα ίδια και χειρότερα θα βλέπουμε να εκτυλίσσονται καθημερινά. Με λίγα λόγια δεν έχουμε/υπάρχει κοινωνική μόρφωση.Ο ατομικισμός βασιλεύει/είναι ανεξέλεγκτος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.