Για παραχάραξη χρημάτων και παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων συνελήφθη 22χρονος στα Γρεβενά



Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -85- πλαστά χαρτονομίσματα   συνολικής χρηματικής αξίας -15.170- ευρώ,  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία σιδερογροθιά

 

Συνελήφθη χθες (11-09-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών,  σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 22χρονος ημεδαπός, για παραχάραξη νομίσματος, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες (11-09-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Γρεβενών, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- σιδερογροθιά.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (11-09-2024) το πρωί σε οικία του 22χρονου, στην πόλη των Γρεβενών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -85- πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας -15.170- ευρώ και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -20- πλαστά χαρτονομίσματα των (500) ευρώ,
  • -12- πλαστά χαρτονομίσματα των (200) ευρώ,
  • -16- πλαστά χαρτονομίσματα των (100) ευρώ,
  • -20- πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ,
  • -17- πλαστά χαρτονομίσματα των (10) ευρώ,
  • -1- σιδερογροθιά και
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.