Χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές – Ο Αγιασμός στο 2ο &5ο Γυμνάσιο Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και όλες τις σχολικές μονάδες της ΠΕ Κοζάνης, το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου.

Με την παρουσία της κ.Πολυτίμης Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Τουρισμού & Περιβάλλοντος και του κ. Γιαννη Ιωαννίδη, Αντιδημάρχου Πολιτισμού, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των σχολικών μονάδων του 2ου & του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Μαθητές & καθηγητές ήταν σε ετοιμότητα για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι Διευθυντές του 2ου & 5ου Γυμνασίου Κοζάνης ,ευχήθηκαν στα παιδιά “καλή σχολική χρονιά”, ενώ η Κ.Ποκυτιμη Φαρμάκη , αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό ζήτημα του bullying, που δέχονται κάποιες φορές τα παιδιά, ενώ συμπλήρωσε ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση, τα παιδιά θα πρέπει άμεσα να ενημερώνουν τους αρμόδιους, Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους γονείς.

Ο κ.Γιαννης Ιωαννίδης από πλευράς του τόνισε ότι το σχολείο είναι το σπίτι τους και οι μαθητές θα πρέπει να βλέπουν τους καθηγητές σαν γονείς .

Στο τέλος του Αγιασμού του 2ου & 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, διανεμήθηκαν στους μαθητές βιβλία για τη νέα σχολική χρονιά.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.