Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης:Δήμαρχε επιτέλους δώσε λύση



Ο Δήμος Κοζάνης είναι υποχρεωμένος, όπως όλοι οι εργοδότες σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, να παρέχουν στους δικαιούχους-εργαζόμενους, Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.).

Στις 3-9-2024 ο Σύλλογος ενημέρωσε τα μέλη του και τα τοπικά ΜΜΕ για τη σοβαρή έλλειψη σε Μ.Α.Π., (γάντια , φόρμες, μάσκες κτλ.) καλώντας ταυτόχρονα σε συγκέντρωση – ενημέρωση τους συναδέλφους στο χώρο του αμαξοστασίου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη. Οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. για τη μέχρι τώρα εξέλιξη των αιτημάτων μας και έπειτα από συζήτηση, συν αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί -για αρχή- μία απογευματινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σήμερα, εκτός από τους συναδέλφους στο Δήμο Κοζάνης , ενημερώνουμε και όλους τους Κοζανίτες ότι μέχρι στιγμής, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το Δήμαρχο για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα. Εδώ και πολλούς μήνες, για να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια, τη δική μας αλλά και των συμπολιτών μας, τα Μ.Α.Π. τα πληρώνουμε από την τσέπη μας.

Επειδή δεν πιστεύουμε άλλο στις υποσχέσεις και στα καλά τα λόγια, αύριο Πέμπτη 12-9-2024 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης μπροστά από το Δημαρχείο.

Υ.Γ.1 Δικαιούχοι των Μ.Α.Π. είναι οι καθαρίστριες, εργάτες νεκροταφείων, αποκομιδής, εργατοτεχνικό προσωπικό κ.τ.λ

Υ.Γ.2 Όλα είναι στο χέρι του Δημάρχου

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Χριστοφορίδης Γεώργιος Πελέκας Αλέξανδρος

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.