Πρωτοβουλία πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την ανάπτυξη: Συμμετοχή στην σύσκεψη για την τηλεθέρμανση



Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» κάνει γνωστό στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας ότι θα συμμετάσχει στην σύσκεψη φορέων που καλεί ο ΠΑ.Σ.Α.Σ. – ΔΕΗ την Πέμπτη 12-09-2024, και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας με αφορμή τις εξελίξεις στην τηλεθέρμανση.

Εξ’ άλλου η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ήταν από τις πρώτες για να μην πούμε η πρώτη συλλογικότητα που με συνεχή δελτία τύπου έφερε το θέμα στην πρώτη γραμμή απαιτώντας να υπάρξει Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας για το θέμα της τηλεθέρμανσης.

Ενδεικτικά στο δελτίο τύπου τις 04-05-2024 βάλαμε και ορισμένα βασικά αλλά εύλογα ερωτήματα σχετικά με την επάρκεια της θερμικής ισχύος, μιας και από τις διάφορες ανακοινώσεις διαφαίνεται να υπάρχει έλλειμμα θερμικής ισχύος πολύ δε μάλλον αν δεν κουμπώσει στο δίκτυο και ο ΑΗΣ Πτολεμαΐδα V.

Στο επόμενο διάστημα ανέκυψαν και τα υπέρογκα χρέη της Δ.Ε.ΤΗ.Π. απέναντι στην ΔΕΗ, τα διάφορα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα, την «δήθεν» συμβιβαστική λύση της παρέμβασης του κύριου Περιφερειάρχη και έπεται η άρνηση της ΔΕΗ σε όσα συμφωνήθηκαν στην κοινή σύσκεψη του κυρίου Περιφερειάρχη με τους εμπλεκόμενους φορείς και τις διαβεβαιώσεις τους ότι θα υπάρξει λύση.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

την Πέμπτη 12-09-2024, και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.