Ολοκλήρωση γυρισμάτων της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό Ξανά» της ΕΡΤ3 – Δείτε φωτογραφίες



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο Χωριό Ξανά» που πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Καστανιά Σερβίων και σε άλλα σημεία του Δήμου. Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις ημέρες, κατά τις οποίες η ομάδα της εκπομπής ανακάλυψε τη φυσική ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Η παραγωγή της ΕΡΤ3 είχε την ευκαιρία να αναδείξει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα παραδοσιακά προϊόντα και την αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων μας. Σημαντικά σημεία της περιοχής, όπως τα ιστορικά μνημεία και τα μοναδικά φυσικά τοπία, βρέθηκαν στο επίκεντρο των γυρισμάτων, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια ξεχωριστή εικόνα της περιοχής μας.

Η εκπομπή αναμένεται να μεταδοθεί προσεχώς από τη συχνότητα της ΕΡΤ3, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ταξίδι στις αυθεντικές αξίες της ελληνικής υπαίθρου και στη μοναδική παράδοση του Δήμου Σερβίων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.