Οι Εκδόσεις Παρέμβαση συμμετέχουν στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως – Παρουσίαση του συλλογικού τόμου για τον Έρωτα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ



Οι Εκδόσεις Παρέμβαση συμμετέχουν στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που πραγματοποιείται στο Πεδίον του Άρεως από τις 6 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, στο Περίπτερο 200-201 του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα  βιβλία των Εκδόσεων Παρέμβαση. Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι: Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00-22:30, Παρασκευή & Σάββατο 18:00-23:00 και Κυριακή 10:30-15:00 & 18:00-22:30. Το περίπτερο επισκέφθηκαν μέχρι στιγμής συγγραφείς των Εκδόσεων, φίλοι και συνεργάτες.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Zatopek book cafe (Π. Τσαλδάρη 209, Καλλιθέα) παρουσίαση του συλλογικού τόμου με τίτλο «Το πρόσωπο του Έρωτα». Το έργο περιλαμβάνει κείμενα, εικαστικά και φωτογραφίες, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αγγελική Αγγελοπούλου, εκπαιδευτικός-λογοτέχνιδα, Βάλια Γκέντσου, ποιήτρια-φωτογράφος και Κωνσταντίνος Μανίκας, συγγραφέας-διαχειριστής culturepoint.gr. Την εκδήλωση συντονίζει η εκδότρια και συγγραφέας Δήμητρα Καραγιάννη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.