«Καλή σχολική χρονιά» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς – Δείτε φωτογραφίες



Στους αγιασμούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου, το οποίο εδρεύει στο Νέο Κλείτο,  έδωσε το “παρών” το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ευχόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο κ. Κοκκαλιάρης υπογράμμισε επίσης ότι σύσσωμη η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας για ότι χρειαστεί, δηλώνοντας παράλληλα την πλήρη ετοιμότητα του Δήμου Κοζάνης, στην εκπλήρωση όποιας παρέμβασης απαιτηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με γνώμονα την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε ήδη ένα εύρος εργασιών στα σχολικά συγκροτήματα πόλης και οικισμών, οι οποίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.