Ειδικό ποντάρισμα στο Κύπελλο Βραζιλίας του 3.40



Τέλος οι Εθνικές οι ομάδες, το σημερινό πρόγραμμα απαρτίζεται με λάτιν αναμετρήσεις Κυπέλλου και εξ αναβολής ματς. Δράση και στο μπάσκετ, με σπουδαίο φιλικό και Σούπερ Καπ της VTB League.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό (21:00)

Διαφορετική Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουμε φέτος, καθώς αποχώρησαν οι «σημαίες» Σέρχι Ροντρίγκεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, έφυγε για το ΝΒΑ ο Γιαμπουσέλε και για την Εφές ο Πουαριέ. Εκανε καλές προσθήκες, με σημαντικότερες τους Ιμπάκα και Γκαρούμπα, όμως ο τελευταίος τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει την έναρξη της σεζόν. Η Μονακό… εξελληνίστηκε, καθώς απέκτησε του Καλάθη και Παπαγιάννη. Προετοιμάζεται στην Ισπανία, όπου ηττήθηκε σε φιλικά τεστ από τις Μάλαγα και Μπασκόνια. Ο ηγέτης της, Μάικ Τζέιμς δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία. Η απουσία του, μαζί με την ανετοιμότητα των δύο ομάδων, μάς σπρώχνουν προς το Under 161.5 πόντων, σε απόδοση 1.83.

Αυτό είναι το ενεργό stoiximan promo code

  1. Κορίνθιανς – Ζουβεντούδε (12/9, 03:00)

Θα ολοκληρώσουμε με τον επαναληπτικό προημιτελικό στο Κύπελλο Βραζιλίας. Η Ζουβεντούδε επικράτησε 2-1 στο πρώτο ματς, ενώ υπολογίζοντας και τα ματς πρωταθλήματος, παραμένει αήττητη φέτος κόντρα στην Κορίνθιανς. Η γηπεδούχος έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Ντεπάι, όμως ο Ολλανδός φορ δεν υπολογίζεται γι’ απόψε. Η Ζουβεντούδε ψάχνει την παρθενική πρόκριση στα ημιτελικά, στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε σημαντικά βραζιλιάνικα ονόματα (Ιντερνασιονάλ, Φλουμινένσε). Η Κορίνθιανς είναι το μεγάλο φαβορί, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο. Πιθανόν να μην φτάσουν τα 90λεπτά στις δύο ομάδες για να λύσουν τις διαφορές τους. Η νίκη της Κορίνθιανς με ακριβώς 1 γκολ διαφορά στέλνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι και πληρώνει 3.40.

ΔΕΣ KI AYTO Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ – Βόλος

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.