“Φονικό πεζοδρόμιο” στην Κοζάνη: Ατύχημα με πεζή γυναίκα στην 11ης Οκτωβρίου- Ασθενοφόρο στο σημείο – Τι λέει η γυναίκα που τραυματίστηκε – Δείτε φωτογραφίες



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ατύχημα με πεζή γυναίκα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, επί της οδού 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες KOZANILIFE.GR, η διερχόμενη πεζή γυναίκα , φαίνεται να σκόνταψε στο πεζοδρόμιο αφού όπως απεικονίζεται και στις φωτογραφίες, τα πλακάκια χρειάζονται αντικατάσταση .
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε την τραυματισμένη  γυναίκα και διακομίσθηκε στο Μαματσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με τραυμα στο πόδι και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.
Η ίδια συμπληρωσε στο KOZANILIFE.GR :
” Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, όπως και σε άλλους περαστικούς .Έχει τραυματιστεί πολύς κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο και από καθαρή τύχη, δεν είχαμε κάτι χειρότερο.Ας το δούμε επιτέλους οι αρμόδιοι”.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες και κατοίκους της περιοχής, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο δημιουργεί καθημερινά ατυχήματα σε διερχόμενους πεζούς , γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα , κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα που έχουν τραυματιστεί κατά διαστήματα.

2 σχόλια στο άρθρο ““Φονικό πεζοδρόμιο” στην Κοζάνη: Ατύχημα με πεζή γυναίκα στην 11ης Οκτωβρίου- Ασθενοφόρο στο σημείο – Τι λέει η γυναίκα που τραυματίστηκε – Δείτε φωτογραφίες

  1. Τα πεζοδρόμια στην Κοζάνη γενικά είναι χάλια άλλου πολύ ψηλά άλλου δεν μπορείς να περάσεις γιατί υπάρχουν οι κολόνες μέσα στην μέση πάντως οπότε έρχομαι Κοζάνη με παιδικό καροτσάκι με βγαίνει η Παναγία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.