Ξεχωριστή εκδήλωση σε μαθητές δημοτικού από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης



Ξεχωριστή ήταν η εκδήλωση την Τέταρτη 4 Σεπ. 2024, στη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης, όπου δόθηκαν σχολικές τσάντες στα όμορφα ΄΄πρωτάκια΄΄ μας, από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Παιδικά χαμόγελα, φωνούλες και παιχνίδια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης γέμισε ο παιδότοπος της Λέσχης Αξιωματικών, κάνοντας και εμάς τους ενηλίκους να νιώσουμε έστω και για λίγο παιδιά!

Σε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στο μέλλον της Πατρίδας μας στα παιδιά, την ελπίδα και την αισιοδοξία που μας αφήνει ακόμα να ονειρευόμαστε και να ευελπιστούμε για ένα καλύτερο αύριο. Τα παιδία αυτά είναι η ελπίδα της Πατρίδας μας, εναποθέτουμε τις ελπίδες πάνω τους, να αλλάξουν τον κόσμο.

Το νέο αυτό ξεκίνημα στην ζωή τους, σηματοδοτεί την αφετηρία μιας συναρπαστικής διαδρομής προς την κατάκτηση της γνώσης και συνοδεύεται από στόχους, όνειρα και δεκάδες νέες προκλήσεις για όλα τα “πρωτάκια “, όπου φέτος καλούνται να κάνουν το επόμενο σχολικό βήμα.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης ευχηθήκαμε καλή πρόοδο και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία σε όλα τα παιδιά ιδιαίτερα στα παιδιά της α΄ Δημοτικού, να απολαύσουν το νέο αυτό “ταξίδι” της ζωής τους που είναι γεμάτο γνώσεις, νέες φιλίες και εμπειρίες, στους γονείς υπομονή και επιμονή και να χαίρονται τα παιδάκια τους.

Θερμά ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της ΛΑΦ Κοζάνη για την ευγένεια, την άψογη φιλοξενία και τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σάς.

Ο Πρόεδρος
Σιδέρης Βότσης

Ο Γεν. Γραμματέας
Θεοχάρης Κων/νος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.