Με φουλ ηθικό η Ελλάδα, παραδοσιακή κόντρα στο Άμστερνταμ



Φουλ δράση, καθώς οι αγώνες των Εθνικών Ομάδων ανά την υφήλιο κλέβουν την παράσταση. Nations League και U21 στην Ευρώπη, προκριματικά για το Κόπα Άφρικα, αλλά και προκριματικά για το Μουντιάλ της Ασίας. Υπάρχουν, επίσης, διεθνή φιλικά και κάποια παιχνίδια στην Αγγλία.

Αυτές είναι οι κορυφαίες στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης

  1. Ιρλανδία – Ελλάδα (21:45)

Η εποχή Χέιμιρ Χάλγκριμσον ξεκίνησε με το αριστερό για την Ιρλανδία, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 ενάντια στην Αγγλία και απογοήτευσε τον κόσμο της. Παράλληλα, έχασε και τον αρχηγό της με τραυματισμό. Νέα σελίδα στην Ελλάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όλα μοιάζουν διαφορετικά. Αλλαγή κλίματος, ψυχολογίας και πίστη για καλύτερες μέρες. Την ουσία κοιτάζει ο Γιοβάνοβιτς, το αποτέλεσμα, λογικά δεν θα ξεφύγει το σκορ και πάμε στο combo «2 & Under 3,5» που βρίσκεται στο 3.25.

  1. Ολλανδία – Γερμανία (21:45)

Ματσάρα στο Άμστερνταμ. Πέραν του ότι είναι πολύ μεγάλα ονόματα, έχουν παραδοσιακή και ισχυρή αντιπαλότητα. Ειδικά για τους Ολλανδούς αυτό είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν όσο τίποτα να το κερδίσουν. Τα κενά στην άμυνα παραμένουν πάντως, φάνηκε στη νίκη με 5-2 απέναντι στη Βοσνία. Η Γερμανία απολαυστική στο 5-0 επί της Ουγγαρίας. Ροντέο γίνονται τα παιχνίδια τους συνήθως, μπαίνουν πολλά γκολ. Επιλέγουμε το Over 2,5 στο 1.70.

ΔΕΣ KI AYTO Διεκδικείς εισιτήρια για το ΑΕΚ – Βόλος

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.