Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Δήμο Σερβίων – Δείτε φωτογραφίες



Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, η Πέγκυ Ζήνα χάρισε μια αξέχαστη βραδιά στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Σερβίων, με μια μοναδική συναυλία που γέμισε το γήπεδο ασφυκτικά. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, με τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία της, ξεσήκωσε το πλήθος με τις επιτυχίες της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση, κέφι και τραγούδι.

Η εκδήλωση αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς του καλοκαιριού για το Δήμο Σερβίων, με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η ενέργεια του κόσμου, η θετική διάθεση και το ζεστό κλίμα που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αποτέλεσαν την καλύτερη επιβεβαίωση της επιτυχίας της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Σερβίων ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξή τους, καθώς και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής βραδιάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πέγκυ Ζήνα για την ανεπανάληπτη εμφάνισή της που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές!

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.