Η Κοζάνη αποκτά τον 19χρονο Michael Olayiwola, στόπερ με θητεία στην under19 της Έβερτον και την Εθνική Παίδων Αγγλίας



Η ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του ταλαντούχου 19χρονου στόπερ, Michael Olayiwola. Ο νεαρός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ19 της Έβερτον και έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας Παίδων της Αγγλίας, φέρνει μαζί του πολύτιμη εμπειρία και προοπτική. Γνωστός για την εξαιρετική του φυσική κατάσταση και την ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, ο Olayiwola έρχεται στην Κοζάνη με στόχο να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Μετά από συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης, η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο νεαρός στόπερ είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Η προσθήκη του, σε συνδυασμό με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Δήμου Τενέκε, θωρακίζει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της ομάδας της Κοζάνης. Οι δύο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν έναν ισχυρό πυλώνα για την ομάδα, προσφέροντας σταθερότητα και σιγουριά στα μετόπισθεν, ενώ δίνουν νέες προοπτικές για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.