Άνοιξε η όρεξη στην Πορτογαλία, αμφίρροπη μάχη στην Ελβετία



Γνώριμη μορφή –πλέον- το κουπόνι, με τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων στη διοργάνωση του Nations League να ξεχωρίζουν. Δυνατές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα των Εθνικών στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας, για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, καθώς και για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτό είναι το δυνατο σημειο στοιχημα για σήμερα

  1. Ελβετία – Ισπανία (21:45)

Στον 1ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League υπάρχει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελβετία και την Ισπανία. Οι Ελβετοί άσχημο ξεκίνημα στο γκρουπ και ήττα με 2-0 στην Κοπεγχάγη από τη Δανία, αλλά τέλειωσαν το ματς με 9 παίκτες. Η Ισπανία 0-0 με τη Σερβία στο Βελιγράδι, τυχερή που δεν δέχθηκε γκολ. Αμφότερες θέλουν να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο και να βγάλουν αντίδραση. Δύσκολα θα μείνουν πάλι χωρίς γκολ. Μια χαρά το G/G στο 2.01.

  1. Πορτογαλία – Σκωτία (21:45)

Η Πορτογαλία θέλει να κάνει το 2/2 στο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι με αντίπαλο τη Σκωτία. Στην πρεμιέρα νίκησε με 2-1 μπροστά στον κόσμο της, την Κροατία και άνοιξε η όρεξη για νέες επιτυχίες. Αντίθετα, η Σκωτία γνώρισε την ήττα από την Πολωνία και έβγαλε αδυναμίες. Στο χέρι της Πορτογαλίας να συνεχίσει με νίκες. Θα μπει με ενθουσιασμό από το ξεκίνημα, καλή επιλογή το 1 ημίχρονο / 1 τελικό στο 1.71.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.