Ξεχωριστή συνεδρίαση του Δ.Σ. για τα προγράμματα και τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Κοζάνης ζητά ο Ζήσης Μάρας



Για την κακή κατάσταση του ΔΑΚ Κοζάνης και τα προγράμματα των αθλητικών συλλόγων κάνει λόγο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην προέδρος του καταργηθέντος ΟΑΠΝ και νυν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ‘Μαζί για την Ενότητα, ‘Ζήσης Μάρας.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Μάρα:
‘Στο αφήγημα του στρεβλού ,καθημερινού καταιγισμού του《κάτι αλλάζει》έρχεται ένα ακόμη blast from the past(έκρηξη νοσταλγική από το παρελθόν)
Τα τελευταία χρόνια είχαμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε τα προγράμματα των αθλητικών εγκαταστάσεων να γίνονται γνωστά προς τους συλλόγους λίγες μέρες μετά τον 15Αύγουστο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, όπου η καθυστερημένη ανακοίνωση του προγράμματος εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης ανέτρεπε λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα ήδη ρυθμισμένα προγράμματα υποχρεώσεων εκατοντάδων παιδιών (φροντιστήρια, ξένες γλώσσες, λοιπές δραστηριότητες).
Σήμερα Παρασκευή 6/9 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οριστικά προγράμματα για την περίοδο 2024-2025.
Επιπλέον, λαμβάνοντας την πρόσκληση για το Δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας είδαμε ως τελευταίο 15ο θέμα την πρόταση της δημοτικής αρχής να επαναξιολογηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων οι σύλλογοι.
Με μια γενική εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, όχι της υπηρεσίας ,βλέπουμε μία πρόθεση να ακυρωθεί οποιαδήποτε προγενέστερη απόφαση των διοικητικών συμβουλίων του καταργηθέντος ΟΑΠΝ .
Χωρίς να μπούμε στην ουσία του θέματος από εδώ, λόγω της σοβαρότητάς του, προτρέπουμε την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδοπούλου και τον Δήμαρχο κ .Κοκκαλιάρη το θέμα να αποσυρθεί και να συζητηθεί σε ξεχωριστή συνεδρίαση όπως αρμόζει στην σημασία του και όχι ως τελευταίο μετά από κάποιες ώρες συνεδρίασης.
Υ.Γ. Επισυνάπτονται σημερινές φωτογραφίες από τον χορτοτάπητα του ΔΑΚ.
Πέρασαν περισσότερες από τις 2 εβδομάδες που ζητήθηκαν από τους αρμόδιους ,τελείωσε η συναυλία του λαϊκού Αργυρού και ,δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε πως η αρχική αμέλεια θα οδηγούσε το γήπεδο σε πολύ κακή κατάσταση…’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.