Νέος αέρας στην Ελλάδα, γκολ στη Γερμανία



Μπροστά μας έχουμε κουπόνι Εθνικών Ομάδων όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, αλλά και όχι μόνο. Οι μικρές αγγλιδούλες βρίσκονται σε αγωνιστική δράση, ενώ υπάρχουν αναμετρήσεις για το Τσάλεντζ Καπ της Σκωτίας και κάποια ακόμη παινχίδια με ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη: Πότε ανοίγει η elabet

  1. Καμερούν – Ναμίμπια (19:00)

Η πρώτη επιλογή έρχεται από τη διοργάνωση των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Το Καμερούν είναι από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Αφρικής. Υπάρχουν απαιτήσεις και ψάχνει μια νίκη με μεγάλο σκορ, για να φτιάξει και την ψυχολογία του. Η Ναμίμπια τα πάει πολύ καλά για τα δεδομένα της και έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση του ομίλου. Η διαφορά ποιότητας, φανέλας και λύσεων είναι δεδομένη πάντως και επιλογή αποτελεί ο 1 (-1 Α.Η.) στο 1.82.

  1. Ουέσκα – Μπούργος (19:00)

Επόμενη επιλογή έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η Ουέσκα τα πάει απίθανα μέχρι στιγμής. Φουλ φόρμα, τρομερό ηθικό και όλα δείχνουν να είναι με το μέρος της, έχοντας κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα. Η Μπούργος έρχεται από ήττα, 2-0 εντός έδρας απέναντι στην Καστεγιόν. Η γηπεδούχος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή, πιστεύει πολύ στις δυνάμεις της και ο άσος είναι αποδεκτός στο 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.