Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών – 9 με 14 Σεπτεμβρίου



Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν εκσκαφές για την εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών στις εξής οδούς της πόλης της Κοζάνης:

Καταφυγίου από Κνωσσού έως Ολύμπου, Κνωσσού  από Καταφυγίου έως Γεωργίου Τιόλη, Γεωργίου Τιόλη από Κωστή Παλαμά έως Γκέρτσου Κωνσταντίνου, Γκέρτσου Κωνσταντίνου από Κλεάνθους έως Αριστοτέλους, Αριστοτέλους από Γκέρτσου Κωνσταντίνου έως 11ης Οκτωβρίου, Καμβουνίων από Εθνομαρτύρων έως Πατριάρχου Φωτίου, 11ης Οκτωβρίου από Λαζαράδων έως Πατριάρχου Φωτίου.

Ζητούμε την υπομονή και την κατανόησή σας για την όποια όχληση και ταλαιπωρία δημιουργηθεί ενώ οδηγοί και πεζοί θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην ειδική σήμανση που τοποθετείται στα σημεία του έργου, για την αποφυγή ατυχήματος.

Στόχος μας η καλύτερη ενημέρωση των συνδημοτών μας για τις προγραμματισμένες εργασίες σε γειτονιές και δρόμους της πόλης, προκειμένου τόσο οι κάτοικοι όσο και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της κάθε περιοχής, να γνωρίζουν εκ των προτέρων, τα σημεία που θα τοποθετούνται οι υπόγειες οπτικές ίνες.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.