Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη: Πλακόστρωση από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου επί της οδού Ερμού μεταξύ Ν. Χαλκιά (Κοντορούση) και Τακιατζήδων



Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιούνται εργασίες πλακόστρωσης επί της οδού Ερμού, από τη συμβολή της με την οδό Ν. Χαλκιά (Κοντορούση) έως τη συμβολή της με την οδό Τακιατζήδων (μήκος 70,00 μ περίπου), στο πλαίσιο των εν εξελίξει εργασιών ανάπλασης της πλατείας Λασσάνη.

Η κίνηση των πεζών θα πραγματοποιείται απρόσκοπτα, ενώ η είσοδος στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής θα είναι εξασφαλισμένη. Τονίζεται, ότι απαγορεύεται η κίνηση παντός είδους τροχοφόρων οχημάτων επί του τμήματος των εργασιών.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στις συμβολές των προαναφερθέντων οδών, ώστε να διευκολύνεται η προσκόμιση υλικών από τα συνεργεία της αναδόχου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την κατανόησή σας.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.