Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση τμήματος δημοτικής οδού Δ. Κοζάνης



Τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση τμήματος οδού Εκκλησίας Αγίου Πνεύματος Κρόκου με Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας (Κατάκης)» υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κώστας Βύζας με τον ανάδοχο του έργου.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η βελτίωση οδικού τμήματος της οδού, που συνδέει τον οικισμό Κρόκου, από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος και για μήκος περίπου 1000μ. έως την ασφαλτοστρωμένη Δημοτική Οδό που οδηγεί στην Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας.

Η οδός ανήκει στο δημοτικό-αγροτικό δίκτυο του Δήμου Κοζάνης και συνδέει τον οικισμό Κρόκου με την Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας και για την εκτέλεσή του έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή στρώσεων υπόβασης και βάσης από θραυστό υλικό λατομείου, στον καθαρισμό τάφρων, στην κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας και στην οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση (διαγράμμιση και πινακίδες).

Το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 123.000 € (με ΦΠΑ). Με την έκπτωση 54% που πρόσφερε ο ανάδοχος, η σύμβαση της εργολαβίας ανέρχεται στο ποσό των 67.650,01  € (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης, με συμβατικό χρόνο περαίωσης των εργασιών τους 6 μήνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.