Επαγγελματική νίκη το Βέλγιο, βροχή τα γκολ στη Βραζιλία



Για δεύτερη σερί ημέρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις Εθνικές Ομάδες σε όλη την υφήλιο. Παιχνίδια για το Nations League στην Ευρώπη, προκριματικά στη Νότιο Αμερική, αλλά και προκριματικά για το Κόπα Άφρικα. Γεμάτο πρόγραμμα και στη διοργάνωση των Under 21.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι όλα τα νομιμα online casino στην ελλαδα

  1. Βέλγιο – Ισραήλ (21:45)

Για το Nations League, το Βέλγιο υποδέχεται το Ισραήλ, σε ουδέτερο έδαφος, στην Ουγγαρία και χωρίς θεατές. Απέτυχε το Βέλγιο στο πρόσφατο Euro, δεν έκανε την πορεία που θα ήθελε, έχει θέματα που πρέπει να λύσει. Το Ισραήλ στην απόλυτη μετριότητα, ψάχνει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αλλά υπάρχουν θέματα απουσιών. Το Βέλγιο αναμένεται να πάρει επαγγελματική νίκη, επιλογή το combo «1 & Under 3,5» στο 2.20.

  1. Βραζιλία – Εκουαδόρ (7/9, 04:00)

Στη Νότια Αμερική και τα προκριματικά για το Μουντιάλ, η μεγάλη Βραζιλία καλείται να βρει τον δρόμο της. Υποχρεωμένη να σηκώσει κεφάλι η ανανεωμένη «σελεσάο», που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Το Εκουαδόρ έχει νέο τεχνικό, που αρέσκεται να δίνει επιθετική φιλοσοφία στις ομάδες του. Κρατάμε το Over 2,5 στο 1.93.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.