Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στη Δυτική Μακεδονία για το σχολικό έτος 2024- 2025



Αναστέλλεται, με απόφαση της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Δέσποινας Παπαδοπούλου, η λειτουργία τεσσάρων  Δημοτικών και δεκαέξι  Νηπιαγωγείων στη Δυτική Μακεδονία, για το σχολικό έτος 2024- 2025.

Στην ΠΕ Γρεβενών κλείνουν: Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Γρεβενών, τα νηπιαγωγεία, Κρανιάς, Κνίδης, Μαυρανέων και Δήμητρας και το Δημοτικό Σχολείο Κρανιάς, όλα λόγω έλλειψης μαθητών.

Στην ΠΕ Καστοριάς, λόγω έλλειψης μαθητών αναστέλλεται η λειτουργεία των Νηπιαγωγείων Διποταμίας, Κολοκυνθούς και Αμπελοκήπων.

Στην ΠΕ Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν φέτος, τα νηπιαγωγεία Mαυροδενδρίου, Αλωνακίων και Καρυοχωρίου λόγω έλλειψης μαθητών και το Δημοτικό Σχολείο Μαυροδενδρίου για τον ίδιο λόγο. Επίσης κλείνουν το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Καισαρειάς λόγω ακαταλληλότητας του κτηρίου σύμφωνα με τις τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και το νηπιαγωγείο Ποντοκώμης το δημοτικό σχολείο λόγω διαθεσιμότητας της έκτασης της Τ.Κ. Ποντοκώμης στη ΔΕΗ.

Στην ΠΕ Φλώρινας, λόγω έλλειψης μαθητών κλείνουν τα νηπιαγωγεία, Παλαίστρας, Σιταριάς και Άνω Καλλινίκης.

www.ertnews.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.