Τον πρώτο λόγο η Πορτογαλία, με αύρα πρωταθλήτριας η Ισπανία



Συνεχίζεται το ευχάριστο διάλειμμα με τις Εθνικές Ομάδες. Έχει ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Nations League. Αρκετά παιχνίδια και για το Under 21, όπως και για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτό είναι το ενεργό novibet promo code

  1. Πορτογαλία – Κροατία (21:45)

Η Πορτογαλία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο πρόσφατο Euro. Σταθερά δυνατή, φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη διοργάνωση του Nations League. Οι Κροάτες απογοήτευσαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού δεν κατάφεραν να προκριθούν από τη φάση των ομίλων. Δεν φαίνονται να είναι σε καλή φάση, έχουν και κάποια θέματα απουσιών. Λογικό φαβορί η Πορτογαλία, ποντάρισμα στο combo «1 & Over 1,5» που πληρώνει 1.91.

  1. Σερβία – Ισπανία (21:45)

Οι Βαλκάνιοι απογοήτευσαν στο Euro, τελευταία θέση στον όμιλο και με απολογισμό στην επίθεση μόλις ένα γκολ. Κακή εικόνα, ενώ για το ματς που ακολουθεί έχουν και σημαντικές απουσίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να βρουν λύσεις. Η Ισπανία ήταν απλά απολαυστική και κατέκτησε το Euro. Με αυτή την αύρα πάει στο Βελιγράδι, καλή επιλογή το combo «2 & Under 3,5» στο 2.10.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.