Ξεκινούν τα Θεατρικά εργαστήρια στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



«Ξέρεις», είπε ο Μικρός Δράκος, «μπορεί αυτές οι μέρες που περνάμε τώρα να είναι οι παλιές καλές μέρες που θ’ αναπολούμε κάποτε με νοσταλγία».

«Ε, τότε», είπε το Μεγάλο Πάντα, «να μην σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε καλές τις μέρες μας». (“Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος”, James Norbury)

Στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης δεν σταματάμε ποτέ να κάνουμε καλές τις μέρες μας, δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε αλησμόνητες εμπειρίες. Ήρθε, λοιπόν, και φέτος η στιγμή για την έναρξη των Θεατρικών Εργαστηρίων μας. Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του θεάτρου της πόλης μας είναι εδώ για να δημιουργήσουμε, να συνεργαστούμε, να βελτιωθούμε, να γνωρίσουμε το θέατρο, τον κόσμο, τον εαυτό μας.

Τα θεατρικά μας εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού (χωρισμένα ηλικιακά σε τμήματα), εφήβους, ΑμεΑ, ενήλικες και φοιτητές/τριες. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από την Παρασκευή  06 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αίθουσας Τέχνης. Οι γονείς/συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και/ή αίτηση εγγραφής. Εγγραφές τις ημέρες έναρξης των εργαστηρίων δε θα γίνονται δεκτές, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ/ μήνα (35 ευρώ για 2 αδέλφια).Οι ακριβείς ημέρες και ώρες έναρξης κάθε τμήματος θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των εγγραφών και τη δημιουργία των τμημάτων.

Υπεύθυνη εργαστηρίων: Μπατάνη Μαρία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1).

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.