Κ. Στόκκος: Δώστε κίνητρα τώρα, για να στελεχωθούν τα νοσοκομεία μας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό – επιτέλους



Δυστυχώς μέχρι σήμερα τίποτα από τους τοπικούς άρχοντες αναφορικά με τα κίνητρα προσέλκυσης ιατρών στην Δυτική Μακεδονία αλλά και γενικά στην περιφέρεια .

Κάποιοι μας παραπέμπουν στις αναγγελίες του Πρωθυπουργού στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Το τι θα ειπωθεί εκεί και για πιο σκοπό ένας Θεός το ξέρει.

Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό στα χέρια μας προκειμένου να ηρεμήσουμε και να έχουμε μια ελπίδα για κάτι καλύτερο στο μέλλον αλλά και να συγκεντρωθούμε στο έργο μας αλλά και στον σκοπό μας.

Τα κρεβάτια της ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ αυξήθηκαν από 4 σε 5 όμως δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες της Δυτικής Μακεδονίας.

Και όχι μόνο αυτό αφού δεν ξέρουμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα αφού δύο θέσεις ιατρών στην ΜΕΘ καλύπτονται με μετακινήσεις και τον επόμενο μήνα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα !!!

Γιατί μας συμπεριφέρονται έτσι; To αξίζουμε ; Αυτό είναι το

ευχαριστώ;

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αναφορικά με τις ανάγκες που υπάρχουν αλλα και τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει η υποστελέχωση.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αναφορικά για το τι θα έπρεπε να γίνει – που μπορούσε να γίνει- αλλά και γιατί δεν έγινε.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αλλά δεν είναι ώρα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει με το δημόσιο σύστημα υγείας

Όταν το δημόσιο σύστημα υγείας δεν λειτουργεί σωστά , είναι δείγμα έλλειψης ανθρωπιάς και έλλειψη αξιοπρέπειας. Είναι σωστό αυτό;

Δώστε κίνητρα τώρα, για να στελεχωθούν τα νοσοκομεία μας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό – επιτέλους .

Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει !

Πρέπει να φανεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα και για πιο σκοπό

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κ. Στόκκος: Δώστε κίνητρα τώρα, για να στελεχωθούν τα νοσοκομεία μας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό – επιτέλους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.