Σε τραγική κατάσταση η Τσέλτεναμ, παίρνει το ντέρμπι η Όνσε Κάλδας



Και σήμερα λίγα ματς στο πρόγραμμα, εν αναμονή των αγώνων για τις αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων που εκκινούν την Πέμπτη. Με αγγλικό Λιγκ Τρόφι και Λάτιν μάχες, θα πορευτεί το σημερινό κουπόνι.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Μάθε τι ισχύει με το casino bonus live

  1. Νιούπορτ – Τσέλτεναμ (21:00)

Ομάδες της ίδιας κατηγορίας (Λιγκ 2) κοντράρονται στην Ουαλία για το Λιγκ Τρόφι, με τη Νιούπορτ να υποδέχεται την Τσέλτεναμ. Η φιλοξενούμενη είναι σε τραγική κατάσταση, μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και ακόμα μια στο Λιγκ Καπ. Η μόνη της νίκη, καταγράφεται στην πρεμιέρα, κόντρα στην αποψινή αντίπαλο Νιούπορτ. Οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση και οφείλουν να εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ της Τσέλτεναμ, επιλογή ο άσος στο 2.62.

  1. Ντεπ. Περέιρα – Όνσε Κάλδας (4/9, 02:00)

Στην Κολομβία διεξάγεται γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα σε Περέιρα και Όνσε Κάλδας. Το σετ δεν συνάδει με τη βαθμολογία αλλά και την εικόνα των δύο ομάδων. Η Όνσε Κάλδας είναι δεύτερη και πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ η Περέιρα είναι χαμηλά και είναι ιδιαίτερα ασταθής σχεδόν όλη την χρονιά. Η φιλοξενούμενη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς. Κρατάμε το 2 DNB στο 2.35.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.