Κοζάνη: Συνελήφθη 18χρονος χωρίς δίπλωμα – Αντιστάθηκε και εξύβρισε τους Αστυνομικούς



Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, 18χρονος οδηγός μηχανής, χωρίς δίπλωμα , ενώ φαίνεται ο ίδιος να αντιστάθηκε της σύλληψης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες KOZANILIFE.GR, νεαρός οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, δεν έφερε το δίπλωμα οδήγησης, ενώ σε προηγούμενο έλεγχο του είχε αφαιρεθεί .

Κατά τη σύλληψη του 18χρονου ο ίδιος αντιστάθηκε κατά της Αρχής, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός φαίνεται να εξύβρισε τους Αστυνομικούς .

Ο ίδιος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση, εξύβριση και απήθεια κατά της Αρχής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός 18χρονος , παρόλη την επιείκεια και τις συστάσεις της Αστυνομίας σε προηγούμενο χρόνο, ο ίδιος φαίνεται να κρατούσε εριστική στάση, οδηγώντας προκλητικά μέσα στην πόλη .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.