Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου: Yπεγράφη προγραμματική σύμβαση με τίτλο “Προμήθεια υλικών για την αντικατάσταση τμήματος αποχέτευσης εντός της Δ.Ε. Νεαπόλεως”



Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9:30, υπογράφηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδη Γεώργιου προγραμματική σύμβαση με τίτλο “Προμήθεια υλικών για την αντικατάσταση τμήματος αποχέτευσης εντός της Δ.Ε. Νεαπόλεως”, ανάμεσα στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου, οι οποίες εκπροσωπούνται από τον περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη Γεώργιο και τον κ. Τζιούφα Ιωσήφ αντίστοιχα.

Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης παρέχει την δυνατότητα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε έπειτα από την κατάρρευση μέρους του αποχετευτικού συστήματος της Δ.Ε. Νεαπόλεως.

Ευχαριστούμε την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαιτέρως τον περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη Γεώργιο για την άμεση και καθοριστική του ανταπόκριση. Καταδεικνύει δε την ισχυρή επιθυμία του για την προστασία των δημοτών και για την ενίσχυση των τοπικών υποδομών.

Από την υλοποίηση αυτού του έργου θα επωφεληθούν πλέον των δύο χιλιάδων κάτοικοι.

 

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.